#ပိန္နဲသီးဆူးပုပ်ချက်

၁။ပိန္နဲသီးကိုဆားဖြင့်ကြာကြာပြုတ်ထားပါ။

၂။ကြက်သွန်နီ၊ ဖြူ အရောင်တင်မှုန့်၊ နနွင်း

ထောင်းပြီးဆီသပ်ထားပါ။

ငါးပိ၊ခရမ်းချဉ်သီးထည့်ပါ။

၃။ပိန္နဲသီး ထည့်လုံးပါ။ ရေထည့်ပြီး နာရီဝက်

တည်ပါ။

၄။ ရသာမှုန့် ထည့်ပါ။ ဆူးပုပ်ထည့်ပါ။

၅။ ဆီပြန်လျှင်ရပါပြီ။

image