#ပိန္နဲသီးဆူးပုပ်ချက်
၁။ပိန္နဲသီးကိုဆားဖြင့်ကြာကြာပြုတ်ထားပါ။
၂။ကြက်သွန်နီ၊ ဖြူ အရောင်တင်မှုန့်၊ နနွင်း
ထောင်းပြီးဆီသပ်ထားပါ။
ငါးပိ၊ခရမ်းချဉ်သီးထည့်ပါ။
၃။ပိန္နဲသီး ထည့်လုံးပါ။ ရေထည့်ပြီး နာရီဝက်
တည်ပါ။
၄။ ရသာမှုန့် ထည့်ပါ။ ဆူးပုပ်ထည့်ပါ။
၅။ ဆီပြန်လျှင်ရပါပြီ။
