အိမ်မှာအလွယ်တကူလုပ်စားလို့ရတဲ့ပြောင်းဖူးဖက်ထုပ်လုပ်နည်းလေးပါဗျ
ပြောင်းဖူးကို ပါးနိုင်သမျှ ပါးပါးလှီး
ဂျုံမှုန့်+ဆား+သကြား+နွားနို့မရင်တော့ နို့ဆီလေးနည်းနည်းဆမ်း
ပြီးရင် ပြောင်းဖူးဖက်လေးတွေ ရေဆေးထားပါ
ကိုယ့်အိမ်ကလူတွေပဲစားကြတာမလို့ ကိုယ်အဆင်ပြေသလိုသာထုပ်ပါ
ပြီးရင်တော့ ဒယ်နီထဲ ထည့်ပေါင်းပါအပျော့/အမာ ကိုယ်အဆင်ပြေသလို စိတ်ကြိုက်ထားပြီး အုန်းသီးလေးဖြူးပြီး သုံးဆောင်နိုင်ပါပြီဗျ။
#မြိန်မြိန်
