မျှစ် အချိုကြော် (သားသတ်လွတ်)
မျှစ် ၂၀သား ခန့်ကို ပြုတ်ပြီး ရေအေးစိမ်ထားပါ။၂ခြမ်း ခွဲလှီးပါ
ဆီအနည်းငယ်ထည့်ပူလာလျှင် မျှစ်ထည့်ကြော်ပြီး ၂မိနစ်ခန့်
ကြာလျှင် ဆား သကြား ပဲငံပြာရည် အနောက် ထည့်ပြီးမွှေပါ။
ရေထည့် အဖုံးအုပ်၍ ၅မိနစ်ခန့်ကြော်ပါ။ရလျှင် ကော်မှုန့် အနည်းငယ် ရေဖျော်ထည့်ကာ နှမ်းဆီမွှေး ငရုတ်ကောင်း
ထည့်၍ မွှေကာရပါပြီ။
ချက်ကြည့်ကြစို့
