ဒီမှိုလေးတွေ🍄
စားလို့ရလားလို့တော့
မေးမနေတော့ဘူးဗျာ (စားပီးသွားပီ)😂
မှိုတွေရတာ များလွန်းလို့
ချက်လည်းချက်တယ်/ပြုတ်ပီးသုပ်လည်းသုပ်စားလိုက်တယ်
မှိုအရသာကတော့
မေးမနေပါနဲ့တော့ဗျာ
ချိုချိုထုတ်ထုတ်လေးနဲ့ လွှတ်ကောင်း😂
မှိုနာမည်လေးကတော့
ကျနော်တို့ ဘက်ကတော့ ဝါးမှိုလို့ခေါ်ကြတာပဲ
@(ဝါးငုတ်ဆွေးတွေမှာ ဒီအချိန်ဆိုရင် ပေါက်တတ်တယ်ဗျ)
@(ဝါးတိုင်းမှာ ကပ်ပေါက်တတ်တဲ့မှိုတိုင်းက စားလို့တော့မရဘူးနော်)
ဝါးငုတ်ဆွေးက မှိုလေးတွေကို နူတ်ယူ
အရိုးလေးတွေ ကပ်ကြေးနဲ့ညှပ်ထုတ်ပစ်ရတယ်ဗျ(အရိုးလေးတွေက
မှိုရင့်နေတဲ့အခါမာတယ် ဝါးလို့မရဘူး)
ပီးရင် ရေပြောင်အောင်ဆေး
#ငရုပ်သီးပုလေးထောင်း ဆိတ်ဖူးလေးထုထောင်းထည့်ပီး
အရည်စပ်စပ်လေးချက်စားလို့ရတယ်
#ပြုတ်ပီး ကြက်သွန်နီ/ဖြူ ဆီချက်လေးချက်
ပဲမှုန့်အကျတ်မှုန့်လေး /ငရုပ်သီးစိမ်း သံပုရာရည်လေးထဲ့ပီးသုပ်စား
(လျှာကျွမ်းထိုး သွားမယ်ဗျ)😂😂😂
ပြောပါတယ်
တောမှာက အစားအသောက်
မရှားပါဘူး ဆိုတာ 😍
တောထဲမှာ ရှာဖွေစားတတ်ရင်
အိမ်စရိတ်တောင်ပျောက်တယ်ဗျ😁