ဒီမှိုလေးတွေ🍄
စားလို့ရလားလို့တော့
မေးမနေတော့ဘူးဗျာ (စားပီးသွားပီ)😂

မှိုတွေရတာ များလွန်းလို့
ချက်လည်းချက်တယ်/ပြုတ်ပီးသုပ်လည်းသုပ်စားလိုက်တယ်

မှိုအရသာကတော့
မေးမနေပါနဲ့တော့ဗျာ
ချိုချိုထုတ်ထုတ်လေးနဲ့ လွှတ်ကောင်း😂

မှိုနာမည်လေးကတော့
ကျနော်တို့ ဘက်ကတော့ ဝါးမှိုလို့ခေါ်ကြတာပဲ

@(ဝါးငုတ်ဆွေးတွေမှာ ဒီအချိန်ဆိုရင် ပေါက်တတ်တယ်ဗျ)
@(ဝါးတိုင်းမှာ ကပ်ပေါက်တတ်တဲ့မှိုတိုင်းက စားလို့တော့မရဘူးနော်)

ဝါးငုတ်ဆွေးက မှိုလေးတွေကို နူတ်ယူ
အရိုးလေးတွေ ကပ်ကြေးနဲ့ညှပ်ထုတ်ပစ်ရတယ်ဗျ(အရိုးလေးတွေက
မှိုရင့်နေတဲ့အခါမာတယ် ဝါးလို့မရဘူး)

ပီးရင် ရေပြောင်အောင်ဆေး

#ငရုပ်သီးပု​လေးထောင်း ဆိတ်ဖူးလေးထုထောင်းထည့်ပီး
အရည်စပ်စပ်လေးချက်စားလို့ရတယ်

#ပြုတ်ပီး ကြက်သွန်နီ/ဖြူ ဆီချက်လေးချက်
ပဲမှုန့်အကျတ်မှုန့်လေး /ငရုပ်သီးစိမ်း သံပုရာရည်လေးထဲ့ပီးသုပ်စား
(လျှာကျွမ်းထိုး သွားမယ်ဗျ)😂😂😂

ပြောပါတယ်
တောမှာက အစားအသောက်
မရှားပါဘူး ဆိုတာ 😍

တောထဲမှာ ရှာဖွေစားတတ်ရင်
အိမ်စရိတ်တောင်ပျောက်တယ်ဗျ😁

image