⚠️ သတိ! သင်္ဘောသီးအစေ့များကို မလွှင့်ပစ်လိုက်ပါနဲ့!
လူတော်တော်များများ လျစ်လျူရှုထားသည့် အဖိုးတန်ပစ္စည်း‼️
​သင်္ဘောသီးစားရင် အစေ့များကို ထုတ်ပြီး လွှင့်ပစ်တတ်သူများ အမြန်ဖတ်ရှုပါ... အဘယ်ကြောင့်ဆိုသော်.....
“သင်္ဘောသီးအစေ့များ” သည် အထူးသဖြင့် က'င်ဆာဆဲလ် များကို တိုက်ဖျက်ခြင်းနှင့် လျှော့ချခြင်း ကဏ္ဍတွင် အလွန်အကျိုးပြုသောကြောင့် ဖြစ်ပါသည်။ 🔬
​☕ သင်္ဘောသီးအစေ့လက်ဖက်ရည် တွင် ဓာတ်တိုးဆန့်ကျင်ပစ္စည်း (antioxidants) များစွာပါဝင်ပြီး က'င်ဆာဆဲလ်များ ကြီးထွားမှုကို တားဆီးပေးခြင်း၊ ခန္ဓာကိုယ်အတွင်း ရောင်ရမ်းမှုကို လျှော့ချပေးခြင်း နှင့် အသည်:မှ အဆိပ်အတောက်များကို ဖယ်ရှားပေးခြင်းတို့ကြောင့် ခန္ဓာကိုယ်အတွင်းပိုင်းစနစ်ကို သန့်ရှင်းသန်စွမ်းစေပါသည်။
​💧 သင်္ဘောသီးအစေ့လက်ဖက်ရည်ဖျော်နည်း လွယ်ကူသောနည်းလမ်းများ...
၁။ သင်္ဘောသီးအစေ့များကို သန့်စင်အောင် ဆေးကြောပါ။
၂။ နေလှန်းခြင်း သို့မဟုတ် မွှေးလာသည်အထိ မီးအပူချိန်နိမ့်နိမ့်ဖြင့် လှော်ပေးပါ။
၃။ အကြမ်း ကြိတ်ပြီး (သို့) ထောင်းပြီး ရေနွေးတစ်ခွက်နှင့် ဖျော်ပါ။ ၁၀ မိနစ်ခန့် စိမ်ထားပါ။
၄။ နွေးနွေးလေး တစ်နေ့တစ်ခွက် သောက်ပါ။
​⚠️ သတိပြုရန် အချက်များ
၁။ တစ်နေ့လျှင် တစ်ခွက်ထက် ပိုမသောက်သင့်ပါ။
၂။ ကိုယ်ဝန်ဆောင် အမျိုးသမီးများ မသောက်သင့်ပါ။
၃။ အသည်းရောဂါရှိသူများသည် ဆရာဝန်နှင့် တိုင်ပင်ပြီးမှသာ သောက်သင့်ပါသည်။
​💚 သင်္ဘောသီးအစေ့များကို နောက်ထပ် လွှင့်မပစ်ပါနဲ့တော့။ ရေရှည် နာတာရှည်ရောဂါဆိုးများမှ ကာကွယ်ပေးနိုင်သော သင့်အနီးအနားရှိ အဖိုးတန်ပစ္စည်းကောင်းတစ်ခု ဖြစ်ပါသည်။

image