1 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ခရမ်းချဥ်သီး ပန်ထွေဖျော်
ခရမ်းချဥ်သီး
ငရုတ်သီးစိမ်းအညှာခြွေ
ကြက်သွန်ဖြူ တို့ကို
ရေဆေးပြီး မီးကင်
ငပိအနည်းငယ် မီးကင်
အားလုံး မီးကင်ပြီးရင် ခရမ်းချဥ်သီး ကို အခွံနွှာ
ကြက်သွန်ဖြူ ငရုတ်သီးစိမ်းတွေကို
ကြိတ်စက်ထဲ ဆားထည့်ပြီး ကြိတ်
ပုစွန်ခြောက် မှုန့်နည်းနည်းထည့်
နံနံပင် ပါးပါးလှီးပြီး ကိုယ်ကြိုက်တဲ့
အသီးနှံတွေနဲ့ တွဲစားလို့ရပါပြီရှင်။ 😋😋😋

image