အခုလိုမျိုး ကြက်ဥပြုတ်ခြင်းက...
ပရိုတင်းနဲ့ ကိုယ်ခံစွမ်းအားကိုပါ ရရှိစေပါတယ်! 🌶✨
​ဂျင်း (Krachai) - ငရုတ်ကောင်းမှုန့် - သံပရာရည်ဖြင့် ပြုတ်ထားသော ကြက်ဥ ချက်နည်း
​ဒီဆေးဖက်ဝင်အပင် ၃ မျိုးက ခန္ဓာကိုယ်ကို တကယ်ပဲ သန်မာလာအောင် ကူညီပေးနိုင်ပါတယ်။ ကိုယ်တွင်းအပူဓာတ်ကို တိုးစေပြီး လေထိုးတာကို သက်သာစေ၊ ချောင်းဆိုး၊ သလိပ်ထတာကို လျော့ကျစေကာ နှာခေါင်းကို ရှင်းလင်းပေါ့ပါးစေပါတယ် 💨
​🥚 ပါဝင်ပစ္စည်းများ.....
* ​ကြက်ဥ ၃ လုံး
* ​ပါးပါးလှီးထားသော ဂျင်း ၄-၅ ပြား
* ငရုတ်ကောင်းမှုန့် လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း
* ​သံပရာရည် စားပွဲဇွန်း ၁ ဇွန်း (မီးပိတ်ပြီးမှ ထည့်ပါ)
* ​သန့်ရှင်းသောရေ ၃ ခွက်
​🍵 ပြုလုပ်နည်း
၁။ ဂျင်း နဲ့ ငရုတ်ကောင်းမှုန့်ကို ရေနဲ့အတူ ရနံ့သင်းလာပြီး ဆူပွက်လာသည်အထိ ပြုတ်ပါ။
၂။ ကြက်ဥများကို နှစ်သက်သလို ကျက်အောင် ထည့်ပြုတ်ပါ။
၃။ မီးပိတ်ပြီး သံပရာရည်ထည့်ကာ ဆေးဖက်ဝင်ရေနွေးထဲမှာ ၁၀ မိနစ်ခန့် ဆက်စိမ်ထားပေးပါ။ ဒီလိုလုပ်ခြင်းက ရနံ့နဲ့ အာဟာရဓာတ်တွေ ကြက်ဥထဲကို စိမ့်ဝင်စေပါတယ်။
​🌿 အကျိုးကျေးဇူးများ.....
✅ ကိုယ်ခံစွမ်းအားကို မြှင့်တင်ပေးခြင်း
✅ သလိပ်ကို ဖယ်ရှားပေးပြီး ချောင်းဆိုးတာကို သက်သာစေခြင်း
✅ သွေးလည်ပတ်မှုကို လှုံ့ဆော်ပေးခြင်း
✅ လန်းဆန်းတက်ကြွမှုကို တိုးမြှင့်ပေးခြင်း

image