အခုလိုမျိုး ကြက်ဥပြုတ်ခြင်းက...  
ပရိုတင်းနဲ့ ကိုယ်ခံစွမ်းအားကိုပါ ရရှိစေပါတယ်! 🌶✨ 
ဂျင်း (Krachai) - ငရုတ်ကောင်းမှုန့် - သံပရာရည်ဖြင့် ပြုတ်ထားသော ကြက်ဥ ချက်နည်း 
ဒီဆေးဖက်ဝင်အပင် ၃ မျိုးက ခန္ဓာကိုယ်ကို တကယ်ပဲ သန်မာလာအောင် ကူညီပေးနိုင်ပါတယ်။ ကိုယ်တွင်းအပူဓာတ်ကို တိုးစေပြီး လေထိုးတာကို သက်သာစေ၊ ချောင်းဆိုး၊ သလိပ်ထတာကို လျော့ကျစေကာ နှာခေါင်းကို ရှင်းလင်းပေါ့ပါးစေပါတယ် 💨 
🥚 ပါဝင်ပစ္စည်းများ..... 
 * ကြက်ဥ ၃ လုံး 
 * ပါးပါးလှီးထားသော ဂျင်း ၄-၅ ပြား 
 * ငရုတ်ကောင်းမှုန့် လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်း 
 * သံပရာရည် စားပွဲဇွန်း ၁ ဇွန်း (မီးပိတ်ပြီးမှ ထည့်ပါ) 
 * သန့်ရှင်းသောရေ ၃ ခွက် 
🍵 ပြုလုပ်နည်း 
၁။ ဂျင်း နဲ့ ငရုတ်ကောင်းမှုန့်ကို ရေနဲ့အတူ ရနံ့သင်းလာပြီး ဆူပွက်လာသည်အထိ ပြုတ်ပါ။ 
၂။ ကြက်ဥများကို နှစ်သက်သလို ကျက်အောင် ထည့်ပြုတ်ပါ။ 
၃။ မီးပိတ်ပြီး သံပရာရည်ထည့်ကာ ဆေးဖက်ဝင်ရေနွေးထဲမှာ ၁၀ မိနစ်ခန့် ဆက်စိမ်ထားပေးပါ။ ဒီလိုလုပ်ခြင်းက ရနံ့နဲ့ အာဟာရဓာတ်တွေ ကြက်ဥထဲကို စိမ့်ဝင်စေပါတယ်။ 
🌿 အကျိုးကျေးဇူးများ..... 
✅ ကိုယ်ခံစွမ်းအားကို မြှင့်တင်ပေးခြင်း 
✅ သလိပ်ကို ဖယ်ရှားပေးပြီး ချောင်းဆိုးတာကို သက်သာစေခြင်း 
✅ သွေးလည်ပတ်မှုကို လှုံ့ဆော်ပေးခြင်း 
✅ လန်းဆန်းတက်ကြွမှုကို တိုးမြှင့်ပေးခြင်း