တစ်နေ့ကို အရွက် ၅-၇ ရွက်လောက်ပဲ အစိမ်းလိုက်စားပါ၊
ပြုတ်ပြီး ဖျော်ရည်သောက်ခြင်း သို့မဟုတ် အသီးများနဲ့ ရောပြီး ဖျော်သောက်ခြင်းလည်း ကောင်းပါတယ်။
၎င်းသည် ကင်ဆာ၊ အဆုတ်အတွင်းရှိ အဖုအပိမ့်များကို တားဆီးပေးပြီး၊ သက်ကြီးရွယ်အိုများအတွက် အာဟာရဖြည့်တင်းပေးကာ၊ ကိုယ်ရောင်ခြင်း၊ ဆီးလမ်းကြောင်းပိုးဝင်ခြင်း၊ ပြည်တည်နာရောင်ခြင်း၊ အဆုတ်ရောင်ခြင်း၊ လေပြွန်ရောင်ခြင်း၊ အာသီးရောင်ခြင်း၊ ဝမ်းကိုက်ရောဂါ၊ တီဘီရောဂါ၊ ကျောက်ကပ်ရောင်ပြီး ကိုယ်ရောင်ခြင်း၊ အူရောင်ခြင်း၊ ရင်သားရောင်ခြင်း နှင့် အလယ်နားရောင်ခြင်း စသည့် ရောဂါများကို ကုသပေးနိုင်ပါသည်။
​သွေးအဆိပ်အတောက်ကို ကုသရန် ပြုတ်သောက်လျှင် အလွန်ကောင်းပြီး သွေးအဆိပ်အတောက်ကို ခြောက်သွေ့စေပါသည်။
​ငါးညှီရွက် (၁၅-၃၀ ဂရမ်) ကို ရေ တစ်ဝက် (ခွဲလီတာခန့်) နဲ့ ပြုတ်ပြီး မနက်/ည သောက်လျှင် အသက်ရှူလမ်းကြောင်းစနစ်၊ ချောင်းဆိုးခြင်း၊ အဆုတ်ရောင်ခြင်း တို့ကို အထောက်အကူပြုပါတယ်။
​အဆုတ်အတွင်းရှိ ပြည်တည်နာ (အဖုအပိမ့်) များသည် အပြင်သို့ ထုတ်ပစ်ခံရပါလိမ့်မည်။ အစိမ်းလိုက်စားလျှင်လည်း အအေးမိခြင်းကို ကောင်းစွာ ကာကွယ်နိုင်ပါသည်။

image