ခရု(ဂုံကောင် အထောင် အသုပ်လုပ်နည်း)
❤❤❤ထိုင်စတိုင်....
ထိုင်းစတိုင် ရောစပ်ထားသော ခရု ပါဝင်ပစ္စည်းများ Snails 500 g (ခရုအသား) စပါးလင် ၅ ရိုးတံ သံပုရာရွက် 10 g သံပုရာ 1 ကြက်သွန်နီ 20 g ငရုတ်သီး 2 ဂရမ် ငရုတ်သီးမှုန့် 1 ဇွန်း ငရုတ်ကောင်း 1/2 ဇွန်း ကော်ဖီ ငါးငံပြာရည် 3 ဇွန်း အဖြူရောင် သကြား 1 1/2 ဇွန်း ကြက်သွန်စိမ်း 3 g ထိုင်းခရုရောစပ်ပြုလုပ်နည်း စပါးလင်၊ကြက်သွန်နီ၊ငရုပ်သီးပါးပါးလှီး၊ သံပုရာသီးပါးပါးလှီး၊ သံပုရာသီးလှီးထားပါ။ ခရုအသားကို ပြင်ဆင်ပါ- ၎င်းကို ရေပြေးအောက်တွင် အကြိမ်များစွာ ဆေးကြောပါ။ ဟင်းအိုးထဲမှာ။ စပါးလင်နှင့် သံပရာသီးရွက်တို့ကို ရေထဲသို့ ရောနယ်ပြီး ပွက်ပွက်ဆူအောင်တည်ကာ ခရုအသားများကို ပြုတ်သည်အထိ ပြုတ်ထားပါ၊ မကျက်ပါက ခရုအသားများ ကြမ်းလာမည်ဖြစ်ပြီး စပါးလင်အနံ့နှင့် သံပုရာသီးနံ့က ခရုအသားကို ပိုမိုရရှိစေပါသည်။ မွှေး။ သကြား ၊ ငါးငံပြာရည် ၊ ငရုတ်ကောင်း ၊ ငရုတ်သီးမှုန့် ၊ ငရုတ်သီး တို့ကို ထည့်ပြီး သကြားပျော်သွားသည်အထိ မွှေပေးပါ။ ဇလုံကြီးတစ်လုံးထဲတွင် ခရု၊ စပါးလင်၊ ကြက်သွန်နီ၊ ထုံးရွက်၊ သံပုရာရည်နှင့် ငါးငံပြာရည်တို့ကို ရောထည့်ပါ။ ငါ! ကောင်းစွာရောနှောပြီးပျော်မွေ့ပါ။ 1
စားသုံးနိင်ပါတယ်ရှင့်