ပုစွန်အာလူးအစပ်ချက်
ကြက်သွန်ဖြူနီ ဆီသတ်ပါတယ်
အနည်းငယ်ခြောက်ပြီး အနံ့မွှေးလာရင် နနွင်းနဲ့ အရောင်တင်မှုန့် အနည်းငယ်ထည့်မွှေပါတယ်အရသာပါရုံနယ်ထားတဲ့ အာလူးထည့်ပါတယ်
အာလူးနူးဖို့ ရေလိုသလောက် ၊ ငါးငံပြာရည် နဲ့ ဟင်းရည်အတွက် အရသာအနည်းငယ် ထပ်ထည့်ချက်ပါတယ်
အာလူးနူးရင် မန်ကျည်းရည်အနည်းငယ်ထည့်ပါတယ် မန်ကျည်းရည်ကျက်တဲ့အခါ အရသာပါရုံနယ်ထားတဲ့ ပုစွန်ထည့်ပြီး ပုစွန်ကျက်တာနဲ့ မီးဖိုပေါ်ကချပါတယ်ရှင် See less
Crd

image