11 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

မြန်မာမှန်ရင် လက်ဖက်သုပ်ကြိုက်ကြတယ်။
ရှေးမြန်မာဘုရင်တို့ခေတ်ကတည်းကနေ ယနေ့ခေတ်အထိနှစ်ခြိုက်စွာစားသုံးခဲ့ကြတဲ့ မြန်မာ့ ရိုးရာလက်ဖက်သုပ် 🇲🇲
ပါဝင်ပစ္စည်းတွေကတော့
* ပဲအစုံကြော်
* လက်ဖက်နှပ်
* ဂေါ်ဖီထုပ်
* ခရမ်းချဉ်သီး
* ငရုတ်စိမ်း
* ကြက်သွန်ဖြူ
* ပုစွန်ခြောက်
* သံပုရာသီး တို့ပဲဖြစ်ပါတယ်❤️
မြေပဲဆီလေးနဲ့ နစ်နေအောင်သုပ်ထားတဲ့ လက်ဖက်သုပ်လေးကလည်း မြန်မာတို့ရဲ့ရင်းနှီးမှုပြယုဂ်အနေနဲ့ မြန်မာလူမျိုးတွေရဲ့နှလုံးသားမှာ စွဲထင်လျှက်ပါ❤️❤️

image