သွေးကြောပိတ်ဆို့ခြင်းကို သက်သာစေရန်အတွက် ဂျင်း၊ ကြက်သွန်နီနှင့် ကြက်သွန်ဖြူတို့ကို ပါးပါးလှီးပြီး အစိမ်းလိုက်စားပါ။ သို့မဟုတ် ပျားရည်နှင့် သကြားတို့ဖြင့်လည်း ရောစားနိုင်ပါသည်။ သေချာဝါးစားပြီးနောက် ရေများများသောက်ပါ။ ၎င်းကို တစ်နေ့တစ်ကြိမ်စားသုံးပါက သွေးလည်ပတ်မှုကောင်းစေပြီး သွေးကြောပိတ်ဆို့ခြင်းကို လျော့ကျစေပါသည်။ ထို့ပြင် ဦးနှောက်ကိုလည်း ကောင်းမွန်စေခြင်း၊ ခေါင်းကိုက်ခြင်း၊ ခေါင်းတစ်ခြမ်းကိုက်ခြင်း၊ ပျို့အန်ခြင်းနှင့် ရောင်ရမ်းမှုတို့ကိုပါ သက်သာစေနိုင်ပါသည်။ စမ်းပြီး စားသုံးကြည့်နိုင်ပါသည်။

image