14 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

ပုစွန်အစိမ်းထောင်း
ဆုံထဲသို့ ငရုတ်ခြောက်တောင့်နှင့်ကြက်သွန်ဖြူ တို့ကိုလေးစိတ်ကွဲ ထောင်းပါ။
ကြံသကာ သို့ ထန်းလျှက်ညို၊ ငါးငံပြာရည်၊ သကြား၊ယိုးဒယားငါးပိ သို့ မျှင်ငါးပိမီးဖုတ် သံပုရာရည်ညှစ်ထည့်ပါ။
ခရမ်းချဥ်သီးစိပ်ထည့်ပါ။
သင်းဘောသီးစိမ်းကို ခြစ်ပြီးထည့်ပါ။
ပုစွန်အစိမ်းတွေထည့်ပြီးရောမွှေပါ။
ငရုပ်ဆုံထဲအားလုံးသမအောင်ရွရွလေးထောင်းပါ။
နံနံပင်လေးအုပ်ပါ။
ဟင်းချက်နည်းကောင်းများလေ့လာရန် pageကို like & follow လုပ်ထားပါ။
Photo .crd

image