ဒီညနေတော့ ... ဝက်သုံးထပ်သား ငံပြာရည်ကြော်လေး ကြော်စားT😋😋😋

ဝက်သားငံပြာရည်ကြော်
................................

ဝက်သားသုံးထပ်သား ၅၀ကျပ်သား
ဆီ
ရှမ်းပဲငံပြာရည် စတီးဇွန်း တစ်ဇွန်း
ခရု့ဆီ စတီးဇွန်း နှစ်ဇွန်း
သကြား တစ်ဇွန်း
အသားမှုန့်. အနည်းငယ်
ငရုပ်သီး ခွဲခြမ်းဖက် တစ်ဆယ်သား
မြိတ်ငံပြာရည်ချိူ စတီးဇွန်းတစ်ဇွန်း
ကြက်သွန်နီ ငါးလုံး
ကြက်သွန်ဖြူ ဥကြီးလေးမွှာ

ဝက်သားကို အနေတော်တုံးပြီး ရေစင်စင်ဆေး စစ်ထားပြီး ရေစစ်သွားရင် ... ရှမ်းပဲငံပြာရည် ... ခရု့ဆီ... သကြား အသားမှုန့်တို့နဲ့ ရောနယ်ပြီး ဆယ်ငါးမိနစ်လောက်နှပ်ထား ပေးပါ ...။
ဆီဆူလာအောင်တည်ပြီး ဆီပူလာပြီဆိုရင် နှပ်ထားတဲ့ဝက်သားက်ို ထည့်ပြီး မွှေ နှံအောင်မွှေပြီးတာနဲ့ အဖုံးအုပ်ထားပေးပါ ဝက်သားထဲကရေတွေထွက်ပြီး ဆီကျန်သည်အထိ ခြောက်အောင်ကြော်ထား ... ကျက်ရင်ဆယ်ယူပြီးဆီစစ်ထား

ကြက်သွန်အနီ အဖြူ ကို ထောင်းပြီး ခုနပိုတဲ့ ဆီနဲ့ ကြက်သွန်ကျတ်သည်အထိဆီသတ် ခြွဲခမ်းဖက်ထည့် မြိတ်ငံပြာရည်အချိူ ထည့် အသားမှုန့်ထည့် ခွဲခြမ်း အစိမ်းနံပျောက်ပြီး အနံ့မွှေးလာပြီဆိုရင် ကြော်ပြီးဆီစစ်ထားတဲ့ ဝက်သားကိုထည့် ပြီးရောကြော် ပြီးရင် ... အနံအရသာ ကောင်းတဲ့ ဝက်သားငံပြာရည်ကြော် ... စားလို့ရပီလေ 😊😊😊😋

Crd#သျှင်သွန်းသွန်းသာ

image