🍐 ဂေါ်ရခါးသီး/ရွက်တို့ကို ပုံမှန်စားသုံးပေးတာက အသည်းအဆိပ်အတောက်များကို ဖယ်ရှားပေးခြင်း၊ အစာအိမ်နာများကို ကုသပေးခြင်း၊ ဆေးဝါးများနဲ့ ဓာတုပစ္စည်းများ အဆိပ်အတောက်များကြောင့် ကျောက်ကပ်ပျက်စီးခြင်းမှ ကာကွယ်ပေးကာ သွေးအားနည်းရောဂါ ဖြစ်ပွားခြင်းမှလည်း ဟန့်တားပေးပါတယ်။

ဂေါ်ရခါးရွက်မှာ အမျှင်ဓာတ်ပါဝင်မှု မြင့်မားလို့ သွေးတွင်းသကြားဓာတ် တည်ငြိမ်စေတာကြောင့် ဆီးချိုဝေဒနာရှင်များ အရွက်သတ္တုရည် တခါသောက် ရေနွေးကြမ်းပန်းကန်တဝက်ကို သွေးတွင်းသကြားဓာတ်ပမာဏ အနိမ့်အမြင့်ပေါ် မူတည်ပြီး တနေ့ ၂-၄ ကြိမ် သောက်ပေးနိုင်ပါတယ်။

Credit original writter

image