ငါးကင်အတွက်ဆောစ်စပ်နည်း (အသားငါးဆောစ့်)
ပါ၀င်ရမှာတွေကတော့ -
- အချဉ်ဓာတ်အတွက် မန်းကျည်းမှည့် လိုသလောက်ကို ရေနွေးလေးနဲ့ ခဏစိမ်ပြီး အနှစ်တိုက်ထုတ်..အဖတ်တွေစစ်လိုက်ပါ..
- အချိုဓာတ်အတွက် ဓနိသကြားရည် (or) ထန်းလျက်အရည်ကြို (or) သကြားအနည်းငယ်
- ညက်နေအောင် ထောင်းထားတဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဂျင်း နဲ့ ငရုတ်သီးစိမ်း
- ဆားအနည်းငယ်
- မြန်မာနံနံပင် အနည်းငယ် ( မစားတတ်လျှင်မထည့်လည်းရ)
- အချဉ်ဓာတ်အတွက် မန်းကျည်းမှည့် လိုသလောက်ကို ရေနွေးလေးနဲ့ ခဏစိမ်ပြီး အနှစ်တိုက်ထုတ်..အဖတ်တွေစစ်လိုက်ပါ..
- အချိုဓာတ်အတွက် ဓနိသကြားရည် (or) ထန်းလျက်အရည်ကြို (or) သကြားအနည်းငယ်
- ညက်နေအောင် ထောင်းထားတဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဂျင်း နဲ့ ငရုတ်သီးစိမ်း
- ဆားအနည်းငယ်
- မြန်မာနံနံပင် အနည်းငယ် ( မစားတတ်လျှင်မထည့်လည်းရ)
