မွန်ကြက်စွတ်ပြုတ်ချက်နည်း
ကြက်သွန်၃လုံး ပါးပါးလှီး
မရမ်းပြား ၈ပြား
ငါးပိမီးကင်
ငရုပ်သီးအကျက်မှုန့်
အချိုမှုန့်
ရှမ်းနံနံညှပ်ထား
ကြက်သားကိုရေဆေးပြီး
အိုးထဲထည့် ရေထည့် မီးဖိုပေါ်တင်
ဆား ငါးပိ ဆနွင်း ထည့်ပြီး ပြုတ်
ဆီမပါဘူးနော်
ကြက်သားကျက်ရင် အိုးချ
ကြက်သားကိုဆယ် ပြီး အအေးခံထား
အေးလာရင် အသားနွှင်
အားလုံးပြီးရင် နယ်လို့ရပါပြီ
လိုအပ်မှ ဆားထည့်မယ်
ချဉ်ငံစပ်လေးနဲ့😋😋
သုပ်ပြီးရင် ပြုတ်ရေထဲလောင်းထည့်မယ်
စားလို့အရမ်းကောင်းသောမွန်ကြက်စွပ်ပြုတ်
Crd