#ဟော့ပေါ့ စားရင် ကိုယ်တိုင်စပ်ပြီး ဖျော်တဲ့အချဉ်က ဂွမ်းနေတာမျိုး ကြုံဖူးကြလားဟေ့ 🤭
လျှာဖျားမှာ စွဲကျန်စေခဲ့မဲ့ ထိမိစေမယ့် hotpotအချဉ်ဖျော်နည်းလေးကို ဝေမျှပေးလိုက်ပါတယ်
ဘယ်လိုဖျော်ရမလဲဆိုတော့ 👇👇
ကြက်သွန်ဖြူနဲ့ ငရုပ်သီးကို အရင်ထည့်ပြီး
ကြာညို့ ၂ ဇွန်းနဲ့ ရှာလကာရည် ၃ ဇွန်းကို ရောစပ်ပြီး သမအောင်မွှေပေးပါ
ခရုဆီ ၂ ဇွန်းနဲ့ ငရုပ်ဆီ ၂ ဇွန်းကိုလည်း ထည့်ပြီး မွှေပေးပါ
အစောကအရောထဲကို
စီတို့ဟူးကို ထည့်ကာ သမအောင်မွှေပေးပါ
ပြီးရင် ဆီမွှေး (၁)ဇွန်း ၊ နှမ်း (၁) ဇွန်း ထပ်ထည့်ပေးလိုက်ပါ
အရသာအတွက် ဆားနဲ့ အချိုမှုန့် (သို့) ကြက်သားမှုန့်ထည့်
အချိုမှုန့်ကြိုက်သူဆိုရင် အချိုမှုန့် ၁ ဇွန်း၊ မကြိုက်သူဆိုရင် ကြက်သားမှုန့် ၁ ဇွန်း ထည့်ပါ
ကိုယ်က ဟွားကျောက်မှုန့်ကြိုက်သူဆိုရင် ၁ ဇွန်း ထည့်
နံနံပင်ကြိုက်တဲ့သူဆိုရင်လည်း နံနံပင်ထည့်ပြီးတော့ အားလုံးကို သမအောင်မွှေပေးလိုက်ပါ
နောက်ဆုံးမှာ အချဉ်နဲ့အငံကို ကိုယ်ကြိုက်သလို 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐬𝐭 လုပ်ပြီးရင်တော့
𝐇𝐨𝐭 𝐏𝐨𝐭 နဲ့အပီဆွဲလို့ရမဲ့ ကိုယ်ပိုင်အရသာနဲ့ အချဉ်ကို ရပါပြီ
