ပဲကြီးဆူးပုပ်ခပ် ဟင်းချို 🙂
ရေပွက်ပွက်ဆူ ထဲ ပဲကြီး ထည့် ၊ ကြက်သွန်နီ လှီးထည့် ၊ တခြားဘာမှထည့်စရာမလိုပါ။
(ဆားကို စောစောထည့်ထားရင် ပဲကြီးတော်တော်နဲ့ မနူးလွယ်ပါ)
ဒါ့ကြောင့် ပဲနူးပြီးရေကျလာရင် မှ ဆားခပ် ၊ နောက်ဆုံးမှ ဆူးပုပ်ခပ် ရုံပါ။
တစ်မိနစ်ခန့် ထားပြီး ချရုံပါပဲ။ 🙂