'''ပုဇွန်ဟင်း''
' ကြက်သွန်နီ ဖြူကို နနွင်းမှုန့် ငရုပ်သီးအရောင်တင်မှုန့် ထည့်ပီဆီသတ်ပါမယ် အနံ့မွှေးလာရင် မန်ကျည်းအနှစ်ဖျော်ထားတာနဲ့ ငါးငံပြာရေ အချိုမှုန့် ဆား ပုဇွန် ရေကိုလိုသလောက်ထည့်မွှေပါ ရေခမ်းပီဆီပြန်လာရင် အပေါ့အငန်မြည်း ငရုပ်သီးစိမ်း မဆလာအုပ်ကာ အိုးချလို့ရပါပီရှင့် မန်ကျည်းနှစ်အစား ခရမ်းချဉ်သီးအနှစ်ထည့်ချက်လည်းရပါတယ်
