မုန့်ညှင်းချဉ်
ကင်ချီ ကိုယ် တိုင်လုပ်
Edited
လုပ်နည်းမေးလို့ပါ
မုန့်ညှင်းချဉ်
မုန့်ညှင်းစိမ်းကို ဆားနယ်ပြီး ၄၅မီနစ် တစ်နာရီလောက်ထား ပြီးရင်အရည်ညစ်ချပါ မုန့်လာဥအဖြူအနီ ဂျူးမြစ်ကိုရေဆေးသန့်စင်ပြီး အနေတော် လေးတွေလှီးထား ခုဏားနယ်ထားသော မုန့်ညှင်းစိမ်းထဲးထည့် ငရုတ် ခွဲးကြမ်းထည့် အချိုကြိုက်ရင် သကြားထည့် မကြိုက်ရင် မထည့် နဲ့ အကုန် လုံး သမအောင်နယ်ပြီး ရေကျက်အေးလေး မြုတ်ရုံလေးထည့်ပြီး လေလုံဘူးထဲထည့်အခန်း အပူချိန် နဲ့ တစ်ညနဲ့ တစ်ရက်ထားပြီး ရေခဲသေတ္တာ ထဲးထားစားလို့ရပါပြီ
