ထိုင်းမုန့်တီသုပ် လွဟ်လွယ်ကူကူ သုပ်နည်း

- ထိုင်းမုန့်တီသုပ် သို့ မုန့်တီထောင်း -

- ပဲသီး ခရမ်းကြွပ်သီး သင်္ဘောသီး ခရမ်းချဉ်သီး
(နှစ်သက်ရာ) လှီးထားပါ

- ကြက်သွန်ဖြူ+မြေပဲ ( ကြိုက်ရင်ထည့်ပါ )

- ငရုတ်နီ ထောင့် ထန်းလျက် ကိုထောင်းထား ပြီးတော့
အရည်ပုံစံရစေရန် ထောင်းထားတာထဲ ရေနွေးအနည်းငယ်ထည့်
( ထိုင်းငပိရည်သုံး တာမကြိုက်သူများအတွက်ပါ )

ငံပြာရည် ပုဇွန်ခြောက်မှုန့် အချို မှုန့် သံပုရာရည် ထည့်ပြီး
အရည်ဖျော်ပါ။ ပြီးမှ မုန့်ဖတ်ထည့်ပြီး အသာလေးသုပ်ပေးပါ။

ဒါဆို ထိုင်းမုန့်တီသုပ် နှစ်သက်ရာနဲ့တွဲဖက်စားသုံးလို့ရပါပြီး ။
#crd

image