ပဲပုဇွန် ရခိုင်ချက်

ပဲပုဇွန်ရဲ့ ခေါင်း နဲ့ အောက်ခြေ အညှာများကိုချွေ
၂ ပိုင်းဖြတ် ရေစင်အောင်ဆေးပြီး
ချက်မယ့်အိုးထဲ ပဲပုဇွန်
ငပိစိမ်းစား ရေအနည်းငယ် ကြက်သားမှုန့်
ငရုတ်သီးစိမ်းထက်ခြမ်းခွဲပြီး နွမ်းအိပြီး
ရေခမ်းတဲ့ထိ ချက်ပါရှင့် ။
မီးဖိုပေါ်မှ အိုးချခါနီး နံနံပင်အုပ်ပါ ။

Credit Htun Thiri

image