ဝါးတုတ် (မျှစ်) ဆီပြန်

ငရုပ်သီးခြောက် ကြက်သွန်ဖြူနီများများထောင်းပါ
မျှစ်ကိုထိပ်ပိုင်းအဝိုင်းနှစ်ကွင်းလှီး ကျန်တဲ့မျှစ်ကိုလေးခြမ်းစိတ်
ပုဇွန်ခြောက်များများထောင်းပါ
ငရုပ်သီးထောင်းဆီသတ်တဲ့အချိန် မျှင်ငါးပိကိုလက်မလောက်၂တုံးထည့်ဆီသတ်။ပြီးရင် မျစ်ကိုထည့် ပုဇွန်ခြောက်ထောင်းထားတာထည့် ဆား အချိုမှုန့်ထည့် ရေထည့် ရပြီ။ ရေကို သုံးရေခမ်းလောက်ထိတည်ပါ။ အပေါ့အငန်မြည်းပါ ဆီပြန်လာရင်ရပါပြီ

Credit TTW

image