#ငါးငပိချက်

ငါးပြုတ်ပြီး နွှင်ထားပါ
ငရုတ်သီးအကြမ်းဖတ် ကြက်သွန်နီ ၂လုံး
အဖြူ ၁လုံး ငရုတ်သီးစိမ်း (အစပ်ကြိုက်လျှင်များများသုံးပါ) အားလုံးရောထောင်းပါ
ဆီပူလျှင် ထောင်းထားတာတွေထည့် ဆနွင်း ဆား အချိုမှုန့် ထည့်ဆီသတ် အစိမ်းနံ့ပျောက်လျှင် ငါးနွှင်ထားတာထည့်ပါ ..... ငံပြာရည် လိုသလောက်ထည့်ပြီး ငရုတ်သီးတောင့်ဖြူး အနေတော်မှန်းပြီး ချလို့ရပြီ ( ငံပြာရည်နေရာမှာ တချို့ ငပိရည်ကျိုထားတာ ထည့်သုံးပါတယ် အဲ့လိုလဲ သုံးနိုင်ပါတယ်နော် 😃)

image