မုန်လာပင်ပေါက်ချဉ်ဟင်း
ဆီအနည်းငယ်ထည့်ပြီး ဆီဆူလာရင် ကြက်သွန်ဖြူဆီသတ်အရောင်တင် အနည်းငယ်ထည့်ပါ
အနံ့မွှေးအောင် ငါးငံပြာရည် ထည့်ပြီး
မွေးနေအောင် ဆီသတ်ပါ
( ခရမ်းချဉ်သီးကြေသည်အထိ ဆီသတ်ပါ)
မိမိက ငါးထည့်ချက်မယ်ဆို တခါထဲ အရသာနယ်ပြီး ဆီသတ်ပါ
မုန်လာပင်ပေါက် /မျှစ် ရေဆေးသန့်စင်ပြီးထည့်ပါ
ဆား /ငပိ / အချိုမှုန့်ထည့်ပါ
မန်ကျီးမှည့် ရေဖျော်ထည့်ပါ
ရေထည့်ပါ ဆူပွက်လာရင် အရသာလိုသလိုပြင်
ငရုတ်သီးစိမ်းထည့်ပြီး
မိမိ လိုချင်တဲ့ ရေအနည်းအများ ချင့်ချိန်ထည့်ပါ
ဆူပွက်လာရင်
မုန်လာချဉ်ဟင်းရပါပြီ
(လုံးပြီး ချက်လဲရပါတယ် ကိုယ်ကတော့ ဘာချက် ချက် ဆီသတ်ချက်မှ ကြိုက်သူမို့ ဆီသတ်ချက်တာများပါတယ် )

Kaung Myat
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?