💁♀️ကန်စွန်းရွက်သုပ်နည်း....
ကန်စွန်းရွက်များကိုအပင်လိုက်ရေစင်အောင်ဆေးကြောပြီး ရေနွေးအိုးတည်ကာရေနွေးဆူလာရင် ဆား၊ဆီအနည်းငယ်ထည့်ကန်စွန်းရွက်များထည့်ကာ စက္ကန့်20လောက်ရေနွေးဖျောပေးပါ။
စက္ကန့်20ပြည့်လျှင်ကန်စွန်းရွက်များအိုးမှဆယ်ယူပြီးဇလုံတစ်ခုအအေးခံထားပါ။
ဆော့စ်ပြုလုပ်ရန်- ကြက်သွန်ဖြူနုတ်နုတ်စင်း၊ ငရုတ်သီး၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ နှမ်းထည့်ကာ ဆီပူပူလေးလောင်းပြီး ပဲငံပြာရည်အကျဲ2ဇွန်း၊ ဗီနီဂါ1ဇွန်း ထည့်ပြီးနှံ့အောင်မွှေပေးပါ။
အအေးခံထားသောကန်စွန်းရွက်ဇလုံထဲကိုဆော့စ်ဆမ်းပြီးနှံ့အောင်နပ်ကာပေး…

Kaung Myat
Delete Comment
Are you sure that you want to delete this comment ?