”သင်္ဘောဇီဖြူသီး” ကိုယ်ခန္ဓာအတွက် ထင်ထားတာထက် ပိုအကျိုးပြုတဲ့ ဒေသထွက် အသီး
လူအများစုဟာ သင်္ဘောဇီဖြူသီးရဲ့ချဉ်ပြုံးပြုံး၊ ဖန်ခါးခါးအရသာကို မြည်းစမ်းပြီး မျက်နှာရှုံ့တတ်ကြပါတယ်။ ဒါပေမယ့် သင်္ဘောဇီဖြူသီးမှာ ကျန်းမာရေးအတွက် အကျိုးကျေးဇူးများစွာပေးစွမ်းနိုင်တဲ့ အထူးဓာတ်ပစ္စည်းများ ပါဝင်နေတယ်ဆိုတာ သင်သိပါရဲ့လား။
💚 သင်္ဘောဇီဖြူသီးရဲ့အကျိုးကျေးဇူးများ
* သွေးလှည့်ပတ်မှုစနစ်ကို သန်စွမ်းအောင် ကူညီပေးတယ်။
* ခန္ဓာကိုယ်အတွင်းပိုင်းကနေ အိုမင်းရင့်ရော်ခြင်းကို တား
ဆီးပေးပြီး တက်ကြွလန်းဆန်းနေစေတဲ့ Antioxidants
ဓာတ်တွေ ပါဝင်တယ်။
* အအေးမိတဲ့လက္ခဏာတွေကို လျှော့ချပေးပြီး ကိုယ်ခံစွမ်း
အားစနစ်ကို ပိုမိုကောင်းမွန်အောင် လုပ်ဆောင်ပေးတယ်။
* ရောင်ရမ်းမှုကို လျှော့ချပေးတဲ့ ဂုဏ်သတ္တိများရှိတယ်။
* သွေးကို သန့်စင်စေပြီး သွေးပျစ်တာကို လျှော့ချပေးပါ
တယ်။🩸✨
🥄 ခန္ဓာကိုယ်ကို အားဖြည့်ပေးနိုင်တဲ့ သင်္ဘောဇီဖြူသီးအချဉ်တည်နည်း
၁။ သင်္ဘောဇီဖြူသီးမှည့် တစ်ဆယ်သားခန့် ယူပါ။
၂။ သင်္ဘောဇီဖြူသီးပေါ်မှာ သကြားရည် (သို့) ပျားရည် လုံးဝမြုပ်အောင် ထည့်ပါ။
၃။ အရသာ ပိုမိုကောင်းမွန်စေရန်နှင့် အာဟာရဓာတ်များ ထွက်လာစေရန် ၃ ရက်ခန့် စိမ်ထားပါ။
၄။ ၃ ရက်ပြည့်တဲ့အခါ သင်္ဘောဇီဖြူသီးစိမ်ရည် လက်ဖက်ရည်ဇွန်း ၁ ဇွန်းခန့်ကို ရေနွေးနွေးနှင့် ရော၍ သောက်သုံးပါ။
🕒 သောက်သုံးပုံ
- တစ်နေ့လျှင် တစ်ကြိမ်၊ မနက်ပိုင်း သို့မဟုတ် ညအိပ်ရာမ
ဝင်မီ သောက်သုံးနိုင်သည်။
- အာဟာရဓာတ်ပြည့်ဝစွာ ရရှိစေရန်အတွက် သင်္ဘောဇီဖြူ
သီးနှင့် အရည်ကိုပါ သောက်သုံးရန် အကြံပြုထားသည်။
ဒီနည်းလမ်းက သွေးလှည့်ပတ်မှုကို ကောင်းမွန်စေခြင်း၊ သွေးပေါင်ချိန်ကို လျှော့ချပေးခြင်းနှင့် ကိုယ်ခန္ဓာကို သိသိသာသာ လန်းဆန်းတက်ကြွစေခြင်းစတဲ့ အကျိုးကျေးဇူးတွေကို ပေးစွမ်းနိုင်ပါတယ်။
ခြံစည်းရိုးဘေးမှာ သာမန်အတိုင်း ပေါက်ရောက်နေတဲ့ ဇီဖြူသီးပင်ဟာ သင် သတိမထားမိတဲ့ ကျန်းမာရေးအတွက် အထောက်အကူပြုတဲ့ နည်းလမ်းကောင်းတစ်ခု ဖြစ်ကောင်း ဖြစ်နိုင်ပါတယ်။