ပုဇွန်အစိမ်းသုပ်
ပထမဆုံးပုဇွန်ကို ကြောခွဲ အမျှင်ထုတ် ပြီးရင် လျှာလကာရည်နဲ့စိမ်ထားပါ။
ကြက်သွန်ဖြူ၊ ငရုပ်သီးစိမ်း၊ သံပရာရည်၊ နံနံမျှစ်၊ ငါးငံငံပြာရည်၊ သကြားရောထောင်းပြီးဆော့စ်လုပ်။ လုပ်ထားတဲ့ဆော့စ်ကို ကြောခွဲပြီးသားပုဇွန်ပေါ်ကိုလောင်းလိုက်ပါ။ ပူစီနံကြိုက်ရင် ထည့်ပါ။
Crd .မူရင်း
ဟင်းချက်နည်းကောင်းများလေ့လာရန် pageကို like & follow လုပ်ထားပါ။

image