ကြက်ပေါင်ကို ဆား၊ပဲငံပြာရည်၊ဂျင်း၂ပြား၊ထည့်ပြီး ပြုတ်ယူပါ။ရေအနေတော်ထည့်ပြီး ရေခမ်းပြုတ်ယူပါ။ဒါမှ ကြက်သား ချိုနေမှာပါ။ ရေခမ်းပြီး ကျက်သားကျက်ပြီဆိုရင်အသားတွေ နွင်ယူပါ။ သုပ်နည်းတူချင်မှ တူမှာပါ၊ဒီသုပ်နည်းက Healthy and simple cooking တို့သုပ်နည်းလေးပါ။
နွင်ထားတဲ့ ကြက်သားတွေကို သံပုရာ၊ငရုတ်သီး၊မြေပဲ၊နံနံ၊ နှမ်းဆီမွှေး ထည့်ပြီးသုပ်ယူပါ။ အပေါ့အငံက လိုမှ ထပ်ထည့်ပါ။ငရုတ်ကောငျးမှုနျ့၊ နှမ်းစေ့လေးဖြူးပါ။

image