ငါးဆားငံစေ့ ပေါင်း
ငါးကို အရင်ပေါင်းထားပါ
စပါးလင် လက်သုံးလုံးလောက်ပိုင်းပြီးဓားပြားရိုက်ထား
ခရမ်းချဥ်သီးတစ်လုံး လေးစိပ် စိပ်
ပဲပါးတစ်တုံး
ငရုတ်သီးစိမ်း ၆တောင့် (အစပ်ကြိုက်ပိုထည့်)
ကြံမဆိုင်အနည်းငယ်
မုန်ညှင်းဖြူးအနည်းငယ်(ကြိုက်မှထည့်)
ဂျင်းမျှင်အနည်းငယ်
ဆားငံစေ့ ၅လံုး(အခြောက်ဆိုရေဆေးပြီးမှထည့်)
အစို ဆိုရင် ၃လံုးခြေထည့်
အရင်ဒယ်အိုးထဲ ဇွန်းခွပ်ကြီးနဲ့ ရေသုံးခွပ် ထည့်
ဆားငံစေ့ စပါးလင် ငရုတ်သီးစိမ်း ဂျင်းထည်ပြီး
ရေဆူရင် ပါဝင်ပစည်းတွေအကုန်ထည့်ပြီး
အချိုမှုန့် ဆား သကြား ရှောက်ရည် ငံပြာရည်ထည့်မပြီး ဆီမွှေးအနည်းငယ်ပေါက် ငရုတ်ကောင်းမှုန့်ပေါက်ပြီး ငါးပေါင်း အပေါ်က နေ အုပ်လောင်းပေးပြီးရင် okပြီဗျ (အရသာကတော့ ချဥ်ငံစပ်ပါပဲ ဆားငံသီးအရသာတော့ ထွက်ကမယ်ဗျ)
Crd. Ko Ko Maung
